B R O S E N S

E-mail adressen

Hier een lijstje van personen die Brosens heten of er op een of andere manier mee verbonden zijn EN die de toelating gegeven hebben dat hun e-mail adres hier opgenomen wordt.
Opgelet!
Omdat iedereen hoe langer hoe meer last krijgt van ongewenste e-mails, hebben we op deze pagina alle "apestaartjes" vervangen door: " zit bij " (met spaties, maar zonder quote-tekentjes).
Dus: seppe@testnet.za is nu geworden: seppe zit bij testnet.za
Verander dus terug de " zit bij " in een apestaartje om een juist e-mail adres te bekomen.

 1. Lies Van Aelst, een voortreffelijk genealoge die niet alleen naar de families Van Aelst zoekt, maar ook naar Brosens. Zij heeft gezocht tot zij een Brosens heeft gevonden die zowel mijn alsook haar voorvader is!
 2. Kris Brosens, mijn neef, en bijgevolg van de tak Meer. Hij houdt zich onder andere bezig met toneel, zie bijvoorbeeld De Schalmei
 3. Danny Brosens, de broer van Kris, en dus ook een neef :-)
 4. Stefaan Brosens, de oudste broer van Kris en Danny, en dus ... juist.
 5. Marleen Brosens is de zus van de drie broers hierboven. Haar man is Luc De Bie.
 6. Marloes Brosens woont in Breda. Ook Marloes hoort bij de tak Meer. Zij zou graag e-mailen met andere Brosens'en.
 7. Marc Kowalewski, de man van Carine Brosens van de tak Meer.
 8. Walter Brosens uit Minderhout.
 9. Petra Brosens uit Hilversum NH (NL) en haar tweelingzus Daniëlle uit Laren NH (NL). Ze maken deel uit van de tak van Marcel.
 10. Mia Brosens, uit Brasschaat, van de grote tak Meer.
 11. Thari Brosens, dochter van Peter, van de tak Meer. Ze werkt als medisch secretaresse in het AZ Klina te Brasschaat.
 12. En haar broer Nick.
 13. Mijn nichtje Martine Brosens is dus ook van de tak Meer. Ze woont te Meerle. Daar heeft ze een eigen praktijk waarbij ze mensen begeleidt en coacht met behulp van paarden. Zoek maar eens naar "Het Spiegelend Paard".
 14. Jozef Brosens, van de Hollanders tak, woont in Rijkevorsel. Hoewel het niet zijn beroep is, weet hij toch aardig wat over filmen en video!
 15. Frans en Emilia Brosens-Horsten zijn ook van de Hollanders tak. Zij wonen in Hoogstraten op ťťn van de mooiste begijnhoven van het land.
 16. Marc Brosens, ook van de tak Meer, die alles weet over restauratie van oude motoren zoals DKW, Benelli, Motobi, Bultaco ... En dit is zijn schoonzoon, de man van Tinneke Brosens: Stig Gijselings.
 17. Jopie Brosens en haar man Cees van der Smagt. Zij wonen in het lekker warme Curacao.
 18. Ernest Brosens, van de tak Meer, bakker te Westmalle en zijn kinderen Veronique, Bastian en Charlotte.
 19. Clara Mathijssen-Brosens, van de tak Meer, die in Warnsveld (NL) woont.
 20. Bas Brosens woont in Veldhoven (NL) bij Eindhoven. Hij fotografeert en filmt als hobby. Langs hier kan je naar zijn web site gaan. Bas is de vader van Jeroen Brosens, student aan de Technische Universiteit Eindhoven. Jeroen studeert CAD (Computer Aided Design) en weet ook over midi best een woordje mee te praten. Dankzij de opzoekingen van John Brosens (Adriaan Broos) hebben we gevonden dat Bas en Jeroen bij de tak van Marcel horen.
 21. Dimitri Brosens van de tak Meer is bioloog. Het lijkt er op dat hij niet van plan is hier in Vlaanderen te blijven wonen.
 22. Jeff Brosens, is niet alleen de vader van Dimitri, maar ook van Frederik en van Annelies.
 23. Jan Broos, die ook een aansluiting met een Brosens tak gevonden heeft, namelijk met de tak Schepers. Bezoek langs hier zijn home page.
 24. Peggy Pankhurst-Brosens woont in de buurt van Calgary in Canada. Ze is een geboren en getogen Hoogstraatse en ze behoort bij de tak Meer.
 25. Peter Brosens uit Beerse is de broer van Peggy. Hij was de uitbater van taverne "De Jachthoorn" in Hoogstraten. Die taverne heeft hij ondertussen overgedragen, hij geniet nu van een ander leven. De grootvader van de grootvader van Peter en Peggy (en ook van Chantal uit Wortel, zie verder) was een broer van mijn grootvaders grootvader.
 26. Willy Brosens woont in Australië. Hij heeft een bedrijf van deuren: "ASA FLEXIBLE DOORS".
 27. DaniŽlle Brosens is notarieel juriste, ze is van de Burgemeesters tak uit Hoogstraten.
 28. Bij Andrť Brosens, de broer van DaniŽlle, is de familiemicrobe van brouwers en brouwerijen blijven verder leven.
 29. John Brosens schrijft detectieves en jeugdromans onder de pseudoniem Adriaan Broos. Op die manier komen de familienamen Brosens en Broos weer samen. John en Adriaan horen beiden :-) bij de tak van Marcel (zie verder).
 30. Andrea Brosens is de dochter van John, ze is dus ook van de tak van Marcel.
 31. Nathalie Brosens is marketing manager in een IT consultancy bedrijf, ze is van de Burgemeesters tak uit Hoogstraten.
 32. Fons Brosens, van de tak Meer was professor aan de Universiteit Antwerpen. Hij leidde de onderzoeksgroep Theoretische Fysica van de Vaste Stof.
 33. Hilda Brosens en haar man Marcel Verbeeck horen bij de tak Meer. Hilda was een nicht van mijn vader. Ze heeft mij heel erg geholpen met foto's van mijn overgrootouders.
 34. Marcel Brosens, van de tak Meer, is aannemer. Hij woont aan de Meerseweg in Minderhout. Marcel is een neef van mijn vader: zijn grootvader is mijn overgrootvader.
 35. En dit is een andere Marcel Brosens, hij is de naamgever van de "Tak van Marcel". Hij is communicatieadviseur en hij is ook nog als docent verbonden aan de universiteit in Nijmegen.
 36. Bart Brosens uit Oelegem woont samen met zijn vriendin Leen Goemaere en hun zoontje Robbe Brosens in Merelbeke. Dank zij Bart en Robbe is het aantal Brosens-en in Merelbeke spectaculair verhoogd!
 37. Nog iemand van de Burgemeesters tak is Dominiek Brosens, technicus, en zijn vrouw Hilde Daems. Ze wonen in Merksplas.
 38. Linda Brosens, van de tak Meer, zou graag in contact komen met Brosens'en of andere personen die meer weten over Wereldoorlog I en daar dan voornamelijk Brosens'en of Labaere's.
 39. Victor Brosens uit Zundert van de tak Meer.
 40. Chantal Brosens uit Hoogstraten is ook van de tak Meer. Chantal is trainer / coach rond effectief werken in allerlei bedrijven en ook bij zelfstandigen. Ze heeft zich gespecialiseerd in gestalt-art-therapie en kunstzinnige coaching.
  Ze wou altijd graag eens naar Santiago de Compostella gaan en ze heeft dit effectief ook gedaan. Een knap staaltje van "niet alleen maar dromen, maar je dromen ook waarmaken"! Meer nog, ze maakt plannen om dit nog eens opnieuw te doen! De grootvaders van onze grootvaders waren broers.
 41. Raymond Quisthoudt uit Kontich doet onderzoek naar families Brosens, maar ook naar Jorissen en uiteraard naar Quisthoudt. Zoeken naar de naam Quisthoudt lijkt simpeler dan het is, alle tips hierover zijn welkom bij Raymond!
 42. . . . . .
 43. En tenslotte is er ook nog ..... Gery Brosens uit Westmalle, van de tak Meer, die wel eens aan stambomen en familiekunde probeert te doen.
Als je ook in het lijstje wilt komen, laat het mij dan weten.


| home | | genealogie | | namen | | verhalen |
| vaderland | | beroemdheden | | e-mails | | contact |


Gery Brosens
oktober 2019